Kreta.

Nu har den dagen som jag å älskling väntat på i fyra månader snart äntligen kommit. Imorgon lämnar vi landet för att bege oss till Soliga Kreta :) Vi ska bada, dricka drinkar, äta på fin resturang och viktigast av allt SHOPPA skor ;) Jag tror verkligen att vi kommer ha en fantastisk vecka :) *ringer älsko*

Har nyss målat naglarna också.. och handlat! - det allra sista, men inte det minsta viktiga bara för det!
Ja, åker om en timme till Lund, för att sedan bege mig till Veberöd.

Där blir det mat med Kjell och Mia, sen vill jag sova! *vill ha morgon fort ;)*
Tror väl att vi åker vid 4 eller något sådant!

Hade en mycket trevlig dag med emma igår :) Det måste vi göra oftare!

Nej, nu måste jag måla klart mina tånaglar, å pussa på mamma och pappa!
Ha det underbart, nästa gång vi ses är det snart skola :D

That's all for now.

hotellet3
hotellet2

hotellet

Vi är.

"Vi är det onämnbara, det alla söker, men väldigt få finner"

Hrm, jag kan inte riktigt bestämma om det verkligen är så?

Har blivit finare väder nu denna veckan, riktigt varmt faktiskt :) Idag är det onsdag, och på lördag morgon kl 6:45 lyfter planet mot Kreta :D wiee. Kommer blir en underbar vecka med älskling! Håller på att packa för fullt.

Imorgon ska jag ha en mysdag med Emma, har inte haft det på år och dar känns det som, ska försöka gottgöra allt annat..:) JObbade igår, å ska jobba idag :) Kan väl säga att körkort+resan är betald tack vare MaryKay, och allt det bara på nån månad. Helt sanslöst :) Jag tycker om det jobbet ;)
Kanske blir så som jag sa till mamma, kanske struntar i att plugga vidare och bara jobbar med MK, lär ju tjäna duktigt mycket pengar :D mohahaha! Fast kanske inte ändå, jag måste få plugga :D

Har varit med Jimmy sen i fredags, var ute å festade, sen passade vi hans mammas hus och hund :) Lille albin! (han tycker om mig mest;) Men åkte hem igår, men ses ju på fredag igen:)

MYS!!
Har inte riktigt fattat att jag ska åka till Kreta redan på lördag :D Resan har varit bokad i 4 månader nu! *ler* Sen när jag kommer hem är det bara en dag till, sen börjar skolan! Ska fakiskt bli nice, jag behöver lite struktur på min vardag!

Träning, Plugg, jobb och sång! :D

Nej, tänkte faktiskt städa på mitt rum nu!*tro det eller ej*

Och Tessi, hur blir det med Kent? :/ ?!

That's all for now.