Drinkar och Kärlek.

Kan det bli mer vårigt?
Jag är väldigt kär i min underbara pojkvän, solen skiner och man dricker goda drinkar :) Åtminstone ska jag göra det ivkäll med Evelyn. Ska nog till the tivoli en lite stund :P

Hade det underbart fantastiskt i Polen och jag hoppas verkligen att jag åker dit igen :) Allt kändes verkligen jätte bra där. Köpte skor, gick på nattklubb och fick sjunga en massa! Kan livet bli bättre? Nja, kanske lite :P


Sitter i skolan nu å förösker skriva lite på mitt arbete och jo, det går åtminstone framåt :) behöver verkligen bli klart med det snart, ska ju lämnas in om en vecka. men men, det blir fint!
Längtar till sommar å ledighet och framför allt till Kreta. Det kommer att bli fantastiskt.

Men nej,  måste nog skirva lite till nu sen ska jag hem å sola lite sen göra mig iodrning för utgång :P That's nice :D

Ha det underbart,

That's all for now.

blott 17 år..

dessa vackra 17 år ska snart blir 18... ca 18 minuter kvar (passande eller vad? ;)

Ska upp om 4 timmar för att åka till Polen, så måste verkligen hoppa i säng och försöka sova. Fick massa fina saker (än så länge) Fick en del av de saker som jag faktiskt ville ha :)

Jag hoppas alla har det underbart när jag är borta, jag tycker inte synd om er :D


Puss å Kram (Jag finns på mobilen för er som vill gratta mig ;)

That's all for now.


heting

Jag.

om blickar kunde döda.

Jag..


:) Jag!

Stress.

Kom nyss hem och har precis hunnit packa lite tills på onsdag. Snart bär det av till Polen, 04:30 på onsdag morgon. USCH! På min myndighets dag och allt :)

Mitt huvud är fullt med tankar och allt möjligt. Känns som att låtar, texter å tankar snart trillar ut ur öronen på mig :/

Hade np idag i svenska, jag tror det gick bra :D Hoppas på det iallafall.
Orkar inte skriva något egentligen, känns som om allt bara är tomt.. tänker nog för mycket. Det känns inte alls bra att lämna allt här hemma i en vecka..

Imorgon ska dock familjen samt Jimmy ha lite myspys å jag ska få massa paketer :D wiee! Sedan blir det att packa klart och sova!

Vet dock inte hur jag ska klara mig utan älskling en hel vecka, men det löser sig, det vet jag. <3 Saknar dig redan!

Ska nog snart hoppa i säng *gäsp*

PUSSAR!

That's all for now.


Aldrig någonsin..

Det är synd att en sådan underbart vacker dag som denna ska fyllas med sorg och tårar. Aldrig har någonting gjort mig så ledsen ocg förtvivlad som detta. Ingenting har någonsin sårat eller gjort så ont i mig.
Jag kan inte finna några ord för hur jag känner, är bara väldigt ledsen, och vill bara be om ursäkt för hur jag har betett mig som jag gjort.

Jag älskar dig mer än allting och jag skulle göra allt för dig, och jag kommer göra allt för dig även om det innebär en uppoffring av allt jag någonsin kämpat för, för du, du är det viktigaste i mitt liv.


Trots denna tråkiga händelse, har det varit en underbar dag.
Sången gick fint, och jag ser verkligen fram emot Polen :)
Älskling är underbar och vi har haft det massa mysigt idag, nu ska vi snart åka å handla så vi kan göra milkshake å god middag tills ikväll.

Jag finns alltid där för dig.

That's all for now.


Systrar!

Bokad.

hotellet3hotellet2hotellet

Nu är min och älsklings resa bokad :D Den 11 aug bär det av mot det vackra Grekland, eller villsäga Kreta.

Här är bilderna!! :P Ska ner och hjäpa mamma med tvätten nu.


Älsko, jo du har nog rätt. <3


that's all for me.
Bj?


jo, så var det faktiskt.

Har haft FNrollspel nu i 2 dagar, stämmer faktiskt att man blir lite debatt kåt :) haha. Fast jag var faktiskt väldigt snäll om jag får säga det själv!
Har dock en massa huvudvärk nu, och ska snart ut och köra lite. :) Det behövs :P

Åker till Polen om en vecka och då ska jag vara ifrån älskling en hel vecka :( Men fyller ju år om en vecka också, känns dock inte som det, men det kommer kanske?

Orkar inte skriva mer nu, ska bara klargöra en sak ;) (fortfarande lite diplomat kvar i mig)

Jag ljuger inte, du var fantastisk och jag skulle bli förvånad om du fortfarande inte var det, kanske inte mot mig.. men mot andra. Man saknar en person som varit en så nära så länge, och därför anser jag det. Jag tackar för Lycka till:et och kan bara säga desamma, vi kan väl iallafall vara överrens om att det faktiskt blev bäst såhär. Vem vet, vi kanske kommer pratas vi någon gång i framtiden.
och en sak till, vem jag är? betydligt starkare än innan, kanske får du själv reda på det en dag :)

Ha det underbart för det ska jag ha det, sommaren är ju snart här!

jag ? ?lskBj?Jag..Systrar!

that's all for me.

Älskling.

jag ? ?lsk

Vad vore livet utan dig? Jadu, jag vet inte!
Tack för en helt fantastisk dag, vi hade det verkligen mysigt, synd vi inte kunde sova tillsammans.
Tänkte hoppa i säng nu, imogon är det FN-rollspel som gäller.

Puss å Kram Skum Banan!

That's all for now.

Utan dig.

Finns inte.

Jag kan inte se mitt liv utan dig. Jag skulle inte vilja vara utan dig, inte för en enda sekund. Dagarna med dig är underbara. Du är en stor del i mitt liv, och jag hoppas verkligen att det är hos mig du kommer stanna.


Det har varit en underbar vecka, trevliga kvällar, gott att äta å dricka.. Allt har varit fint.

Jimmy, jag saknar dig redan, men vi ses ju imorgon :D Ska snart iväg å träffa lite folk som man inte sett pålänge. Ska verkligen blir kul.

Puss å kram och en fortsatt glad påsk.Bj?


pussis!

vacker dag.

Idag har det varit en fin för och eftermiddag. Började morgonen med en promenad med Aramiz :) Sedan har jag städat huset, är snart klar med allting. Bara ovanvåningen som ska damsugas, och lite disk att diskas. Sedan har jag varit massa duktig.

Satt och pluggade lite igår kväll/natt också. Ska väl föröska plugga lite till sen. Ska om några timmar åka till stan så jag kan åka å handla med mamma å pappa. Behöver lite saker tills imon, och jag hoppas på att hitta något fint att ha på mig *hrm*

Det är underbart när solen skiner! Man blir genast mcyket gladare. Ser fram emot morgondagen och hoppas på fint väder då också. Älsko fyller år och vi ska ha det massa mys :D

Borde dock äta något nu, har itne varit hungrig på hela dagen.. men om jag ska orka träna box är det nog bäst att inte slarva. :D
Har inte så mycket annat att skriva, händer inte så mycket faktikst. Ser framemot en trvelig helg med massa roligheter och en god påsk med massa Godis :D


Ha det underbart! Å Glad Påsk!!

That's all for me.

K?rlekKycklingar!kaninroser