Kan du veckans rebus?


Ibland är min pappa knäpp. Alla som inte känner honom ska vara glada över det ibland. Man måste helt enkelt höra hans enormt dumma kommentarer för att överhuvudtaget kunna förstå dem...

blev ganska vacker tycker jag. Hoppas att alla kommer tycka det, faktiskt svårt för mig att bli nöjd.. även om folk tror att jag är så cp ego. (vilket jag är, men inte så)

sitter på spankme och msn, så tar en jäkla tid att skriva blogg. Vet egentligen inte varför jag skriver, antagligen för att det är många fler som läser den nu förtiden än vad det var innan?!

dunken, kallas jag också för. Eller var ett av namnen jag fick i lördags, men också sötnos, skatten, världens sexigaste tjej lyssnar jag till :P Har vart på väla idag. Köpte 2 par sexiga trosor... *me like*, kollade skor, ochköpte sjal&örhänge till bröllopet.

jag vill hemifrån. Skulle träffat Daniel ikväll... men blir nog imorgon istället. Eller jag ska se till det! behöver verkligen det! Tycker om att vara med dig. men vem vill inte vara med dig liksom?

Ryggen börjar må bättre nu ifall, efter lördagens bravader. haha. Bara lite öm nu (a)

skulle skrivit massor idag, men nu är kl halv 3, och började skriva vid 10, ni förstår att det tar lite tid för mig? haha..
men ska nog nanna nu. lång dag imorgon!

That's all for now.

Ditt jävla k-khuvud.

Jo.

vissa dagar är fan sämre än andra. Vissa dagar känns det som man skiter i vilket. Man bryr sig fan inte om någon. Fast inte för att jag bryr mig om så många människor i vanliga fall, minst om mig själv.

Var på fest igår hos My, var helt okay:) Vissa saker var roligare än andra. Fick en puss iallafall. haha.. hade många roliga diskusioner och fick en del söta kommentarer! Och det är alltid trveligt. Jag åkte hem istället för att sova där, och tur var nog det. Hade inte pallat att åka hem nu imorse.
Tränat teater hela dagen, 11-19. lixom orka?

Jag är sur.

och blir så jävla fruktansvärt irriterad på vissa MÄNNISKOR! *gahhh*

pallar fan inte skriva mer. tycker mest synd om de männsikor som ska läsa detta och förstå min frustration.. så lixom palla. ska bli riktigt nice att jag åker på torsdag. sen kan jag ju alltid uppehålla mig själv.. det brukar jag vara bra på

dö! allt för mig denna kväll.

Allt för mycket.

Skolan är mycket, livet tar snart död på mig. Men jag tänker överleva.. var så säker.
Ont i ryggen, ont i magen, ont i huvudet. Blir allt för vanligt för mig nu..

Är mycket i skolan, lagt ner massor av jobb de senaste veckorna. Men hur resultaten blir har jag ingen aning om än. Måtte det bara bli bra.... annars lät allt man lagt ner känns som om det vore förgäves.
Har inte direkt hunnit med mitt eget liv på sistone.

Har ingen motivation till att skriva heller, vill helst av allt lyckas. LYCKAS LYCKAS! sen skiter jag i allt annat. Ha historia prov imon.. DET MÅSTE GÅ BRA MVG MVG MVG!! intalar mig själv det hela tiden. det är så viktigt för mitt betyg...så om det finns en gud, var med mig imon.

Blir fest i helgen, plugg och teater. Sen vet jag inte mer dock..

usch, palla bry sig, eller rättare sagt orka? (samma sak dock) Borde komma isäng tidigare ikväll än vad jag brukar, hade verkligen behövt sömnen...

that's all for me..

Om du bara visste att det var jag.

Var på retro igår igen :D Åkte hem till Rille och förfestade med honom och David lite. Jag undrar forfarande hur mycket vodka det var i min grogg. Åkte till stan vid 10, och tog båten 20 i 11 (som jag dessutom fick åka gratis (a) Kom in, dansade och blev trötta :P Åkte hem så vi var i Hbg vid 3, körde hem rille först. Kom hem la migför att sova, vaknade vid 4 idag.. Och nu är jag as hungrig... men vet dock om jag vågar äta? haha Vi får väl se.

Idag hade det varit skönt med en myskväll, hade önskat att någon hade den tanken också.. gärna någon som är singel.. som alltså inte måååste vara med sin partner alltid! men men... ska hem till Kent&Lotta nuiallafall... får väl försöka vara social en stund :P

Var med Tessi igår också! Var massa trevligt :D Fick pratat av oss lite, tror vi behövt det båda två. Har saknat dig! Och du skit i alla andra.. du ska bara lyssna till dig själv nu (och möjligtvis till mig ;) hehe...
Du är värd det bästa precis som alla andra! <3


Pallar inte skriva mer.. måste hitta något jag kan och vill äta!

That's all for now

Ps: Att det var jag som skrev igår, det har du ingen aning om Ds:

Gröna naglar.

Skola, teori, piano, spinning. Hem.

Jopps, har inte duschat än, tänkte gå ner och göra det nu, och sedan lägga mig i sängen!Det ska bli underbart skönt. Har varit ovanligt trött nu på sistone, förstår dock inte varför. Höst? kanske.. eller snarare vinter, det börjar ju bli massor av kallt :O

Träffade Emma & Billy idag :) alltid lika trveligt att få prata med er, även om det bara är i fem minuter. Jag och Emma är gjorda för varann, och Billy han är min solstråle som lyser upp mitt dystra liv.

Förutom att jag somnar på lektionerna i skolan och att jag har massor att göra tills nästa vecka (som måste göras i helgen) så känns det mesta riktigt bra! har ont i magen bara, hatar mens. Förstår inte varför vi ska ha det egentligen.. eller jo det gör jag. jag förstår ju hela den proccessen... men ja, ni fattar?

Jimmy vill jag kommer snart, men det vill inte mamma och itne plånboken heller. Kan det inte bli förrens till sommaren? BLÄ!
En annan kulig sak är att Paris är i princip bestämt :D Guud vad kul! Jag ska bo med Philip. Annars ska jag inte med och så enkelt är det. Inte kan väl killar-och-tjejer-sova-i-olika-rum regeln gälla när man är 18? hrm... mysko! Vet inte direkt mer vad som ska skrivas idag, känner mig ganska omotiverad.

Jo, en "söker jobb som sångerska" lapp ska snart upp.
Massor läxor skall göras.
Saker skall förberedas!
Pengar skall skaffas/sparas.
Skor måste inhandlas ---> GLÖM ALDRIG ATT SKOR GÖR MIG LYCKLIG!

Har skrivit en ny önskelista också, får skriva in den imorgon. Kommer inte ihåg hela just nu.
Jo förresten, mina naglar är gröna nu. De skiftar färg ganska ofta. FESTIGT!
nej, nu måste jag sluta babbla.

JONAS, du måste läst min blogg. Sluta förvirra mig :P

that's all for now.Jag..Jag i Grekland.Jimmy&Jag.Kärlek <3skor.

Jag vill ju bara att du ska älska mig.

Tisdag. det har varit en ganska vanlig dag, kollat på tre filmer idag samt haft 2 vanliga lektionen. Analysen är inlämnad och samtalet gick bra, klassen tyckte det iallafall.   Jag hoppade över träningen idag, känner att jag inte har någon egentlig energi, är trött och har ont i magen.
Det kom tårar idag, igen. Vet inte direkt varför, är väl mest för att jag inser fakta, och att jag är rädd. Jag brukar inte vara rädd, det är inte min stil. Jag klarar mig alltid, eller iallafall tror alla det. Jag är stark! Det har jag alltid varit. Men just nu saknar jag så många. Eller jag vill inte sakna. Och jag vill egentligen bara försvinna och göra något som jag verkligen vill göra. Jag vill slippa tänka och fundera så mycket. Jag vill vara med personer då jag kan vara mig själv.

Jag vill träffa Niclas, för du förstår mig. Du får mig att skratta och när du håller om mig mår jag riktigt bra. Du förstår mina texter och uppskattar mig för den jag är, och det saknar jag.

Jag vill träffa Daniel, för med dig mår jag bra. Du är mysig och trevlig, och med dig känns det som att jag kan vara mig själv. Jag vill träffa dig så jag slipper tänka på allt annat, för du får mig att glömma verkligheten... iallafall för ett tag.

Jimmy, Jimmy. Jag vill tillbaka till Grekland. Jag önskar jag hade pengar så jag bara kunde flyga till dig just nu. Tomrummet som du lämnat i mitt järta, det vet jag inte hur det kommer att fyllas... Jag mådde så fruktansvärt bra med dig. Det är det bästa jag någonsin varit med om, det finns inget att jämföra dig och våra stunder med. Dina sms får mig alltid att fälla tårar, och jag tänker på dig varje dag.
Jag kollade faktiskt upp flyg idag.. problemet är att jag måste först ta mig till London eller Paris om jag vill flyga direkt till dig.. och det vill jag verkligen..
jag är vilig att offra mina andra resor och alla mina pengar för en vecka med dig..
"Jimmy You Will Always Have A Place In My Heart"

Jag vill ha ett par skor också, tror jag hade blivit lite lyckligare då!
Imorgon är dte skola, sen teori, piano och träning. Det klarar jag.

Aramiz är sööt. Just nu biter han i min stol. haha.. Tycker dock inte om när han hårar ner mina saker!
Borde verkligen sova nu, tror tiden fördrivs bättre där.

That's all for now.

Massor.

Finns så mycket jag vill och behöver skriva av mig... men jag vet inte om jag är redo att blotta mitt inre så mycket. Inte än. Kanske aldrig.

Imorgon, om 6,5 timme åker Frida & My till England, Jag hoppas verkligen att ni får roligt där :D

Pratar med Tesso nu, saknar dig gumman. Verkligen, har börjat tänka mer och mer på dig nu, saknar att träffa dig varje dag. Du visste alltid hur jag mådde.

Vill bort, Vill till Jimmy igen. Saknar honom så sjukt mycket, jag förstår knappt det själv. Mina ögon fylls ständigt med tårar. Jag kan aldrig tacka nog för dina sms, och jag kommer... snart. Vet dock inte när..
Jag måste bara få träffa dig snart..

Är klar med analysen nu, den känns faktiskt helt okay. Tyvärr kan jag inte säga det samma om matteprovet.

Hunden är söt. men korkad. haha. Helt mysko! Men rolig är den ifall.

Pallar inte skriva så mycket egentligen.. känns mest onödigt. ska iallafall träffa Tesso på fredag :D sen vad som händer resten av helgen återstår att se.. :) Kankse träffa någon kulig? Någon som pallrat sig hem från Örebro? eller någon snygging från Malmö. Vem vet?

KÖSS HAJ!

That's all for now.

Varför är man inte förvånad?

Eller är det kanske det man är? Nya Moderaterna. Vad ska man säga? Inte ens jag hade önskat de en sådan start på deras mandatperiod...men om man tänker efter så? haha! så känns det ganska bra! (a)

Har hämtat lille Aramiz idag, han ligger just nu i Elins säng och gnyr.. han är faktiskt sööt! (trots att de fäller massa hår och luktar äckligt) Men jag tror att det kommer gå bra med honom här!

Ska ta bussen vid 7 imorgon, ska ha mentorsamtal, sedan ska jag vara med och hjälpa till när 3:orna har FN-rollspel (behöver verkligen friska upp mitt minne)

Imorgon blir det fest! & massa dans. Behöver verkligen ha kul! blir plugg sen i helgen, och förhoppningsvis något mer kul..
Har haft en ganska rolig dag i skolan idag. Jag skrattar så hysteriskt åt mig själv ibland... jag kan inte hjälpa att jag är så rolig ;) Och Thomas. Ja, jag bara avgudar den killen. han är helt fantastiskt underbar!


Skulle gärna träffa Daniel snart igen... :D

Och Jimmy, Jag saknar dig massor. Tack för alla dina sms.

That's all for now..

Du är min Framtid!

Wieehooo! Iadg är det en ganska bra dag ändå. Sitter just nu och lyssnar på min och oskars låt på mycket hög volym. varför kom den inte med i melodifestivalen? OBEGRIPLIGT! Ska snart in till Ängelholm, teori, piano och sedan styrelsemöte. Lång kväll. Inte pluggat alls mycket idag. har helt enkelt inte orkat.

Hade tänkt skiva ett litet presentationsbrev nu, där jag presenterar mig, Oskar och vår låt. Sen ska den ut till alla vi kan tänka oss ! Ska även uppträda med låten för första gången på Magnus och Lindas bröllop! Det du!

Är ganska jobbigt nu förtiden med det mesta. Mina intresse och mina krav på att allt eftersträva perfektion börjar urarta en del. Att vara helt slutkörd vi 17 års ålder, är inte normalt. (tyvärr känns det som att det är många som ligger i gränszonen för det)

tycker att fredag ska bli kul! Retro! Billy!, tack för att du har saknat mig. Du ska bara veta vad det betyder.

Bheöver kärlek också, men har inte ens tid för att få det 5 minuter i veckan. Jag  blir
 överröst(finns det ett ord som heter så?) av massa låtsas kärlek. folk som tro sig bry sig om mig, eller ännu värre... personer jag låtsas tycka om för att de ska ge mig kärlek?

Låg och tänkte inatt på Jimmy. Tror nästan jag tycker om honom. Hur är det möjligt att känslor kan vara så starka för en person som är så långt borta. Dina sms får mig att skratta och gråta... för jag saknar dig så fruktansvärt mycket ska du veta...

Jag behöver ett par skor! iallafall för att känna mig lite lyckligare.
Har inte hittat någon klänning till bröllopet heller. så jävla illa det kan bli! fuck.

skolan går bra och dåligt. Stress gånger 50000 tusen. = dåligt. Mina prestation = bättre. Och det är alltid ett plus.

Helgen, vad kommer den erbjuda?
*Fredag: En go fylla? Retro? och en jäkla massa kul.
*lördag: plugg? Någon som vill ge mig lite mer låtsas kärlek?
*söndag: vaknar väl någonstans? sång i kyrkan. PLUGG!

Ja, blir väl i princip som vanligt. men förhoppningsvis blir det roligare.

Palla skriva mer nu. får ändå aldrig ut det jag egentligen vill få ut. -Ibland vill jag bara spy på vissa människor- 

That's all for now. Ps: Vår låt är faktiskt grymt bra!Ds:

Frustrerad.

Gaaaaahhhhh! Idag är jag så arg! Förbannad. Spydig. Jobbig. Ja, allt negativt man kan tänka sig. Jag tror att jag har pms, eller jag hoppas det. Håller dock på att lugna ner mig nu.

Kaos. Massa i skolan, vår andra dator paja. Så allt mitt är på den andra datorn, har fått fixa ner vår gamla dator hit(gissa om den är seg)
Känns som jag inte pallar vissa saker mer, känns som man snart kommer att bryta ihop. men samtidigt inte. känns som jag har ganska bra koll på läget jämfört med många andra, men en kram hade inte varit helt fel.
sov hos Izcon inatt! var trevligt :P kollade på X-men. haha.. jag gillar inte sådant egentligen, men vad gör man inte för att männen ska vara glada! haha.. tack för att du fick mig på lite andra tankar..

Fick sms av Jimmy nyss, det kunde inte ha kommit vid bättre tillfälle. har tänkt på honom så mycket att jag vill spricka. Jag gråter nästan av att bara tänka på honom, skulle verkligen behövt honom nu..
tack för att du saknar mig och tänker på mig.

Pratar med Daniel nu. Du gör mig glad.
Pratat med niclas i helgen också, det var skönt. Har varit orolig för dig.

Emma Emma, jag finns här för dig. Det måste du veta. Jag är alltid till ditt förfogande.

Jag mår bra, trots allt de dåliga.

Fick ett jätte roligt besked igår, fast vågar inte ta ut lyckan i förskott, för tänk om dte nu inte blir så ändå.. men jag hoppas verkligen, ag tycker att jag har förtjänat det!
Övningsköra nu. lär väl behöva det, sedan teater, sedan hem och plugga. Lär nog finnas på nätet ett bra
tag natt. och mycket kaffe lär det bli.

Tessiboy. Nästa helg får vi se till att ses. Jag tror vi behöver det.

That's all for now.


Rosa nagellack.

söndag idag. Jag kan aldrig direkt bestämma mig om jag tycker att det är en bra eller dålig dag. Kollat på Beck nu, har redan sett den innan, så pallar inte kolla klart den. Ska snart sova, så blir ingen uppsats jag skriver ikväll, har varken tid eller ork.

Var på Familia idag igen, skulle hjälpa Elin att hitta kläder, omöjligt uppdrag dock. Får ta en dag på väla sen också.

Skola imorgon för första gången sedan den 12 september, nästan som man vant sig vid att inte vara där. Mycket att plugga och sånt nu, men det ska faktiskt bli roligt ! (jag måste vara en aning mysko)

Är trött, pluggat extremt lite idag, varit på teater och mest varit trött! Veckorna nu kommer att bli långa och fullbokade.. mitt vanliga liv är "äntligen" tillbaka. stress & ingen fritid. haha, precis så som jag är van.

Jimmy hörde av sig idag, buhu. Är just en vecka sen vi tillbringade massa timmar tillsammans, saknar våra dagar och kvällar. Ska ha ditt halsband på mig imorgon. när jag tänker på dig ler jag, har slutat att gråta nu... Minns dig med glädje nu istället. Jag saknar dig, hade behövt dig för att känna mig så trygg igen, så där underbart fin.

usch nej, nu måste jag sluta babbla, ska sova nu. massa trött.

that's all for now.