Keffat liv & nationalteatern!

Igår efter begravningen, (vilken var väldigt jobbig imellan åt), åkte vi och kollade på Nobel Antony, vår lilla hund som vi får om 12 dagar. Usch, jag är verkligen inte mentalt förberedd på en liten hund, men jag försöker intala mig att det inte kommer att bli allt för hemskt. Elin är massa glad, så kan man inte glädjas åt hunden får man ju glädjas åt elins lycka.
Åkte hem till My igår :) Kände att jag behövde få veta vad som hänt i skolan och snacka lite skit (a)
Gick på en fest på Miatorp, helt mysko. haha. Satt dock mest på en stol, rökte en(många) ciggaretter, skrattade och tittade på alla männiksor. Människorna var verkligen helt underbara, men mysko :P
de flesta var nog ganska fulla, även My ett tag :P haha... men hon är mest udda d¨å :D Typ dansade med mask över ansiktet med en röd hjälm på huvudet. Kan man mer än skratta då? Svar: Nej.

Stack från festen vid typ 1, och drog till stan. Träffade massa folk, sen drog vi hem och var hemma vid 3 eller nåt. Allt trevligt med My, även om festen var ganska seg.

Varit på Familla idag(tror jag att det heter) nytt varuhus i HYllinge(av alla ställen) Gillade faktiskt det :D Massa affärer som inte finns överallt, ex. på väla ! Snacka om att det komme rbli utkonkurrerat nu :P haha
köpte 2 par byxor och 2 skärp. Najs :D Mycket fiint!

Ska bara vara hemma ikväll, ska faktikst bli skönt. Hade tänkt att fixa lite på rummet, men först ska jag äta MAT :D
Inte så mycket roligt att berätta mer, känner mig ganska tråkig och seg idag..
Ha det underbart!

That's all for now.

Grekland 06.

Är hemma nu, landade i Danmark vid 19:30 nu ikväll, och var hemma i Strövelstorp strax efter 22. Har verkligen varit helt underbart i Grekland, vet verkligen inte var jag ska börja och berätta allt.

Började resan hemifrån den 13, åkte till kastrup, Zürich, Aten. Stannade i aten 2 dagar, åkte senare vidare till Kalamata och senare Stoupa.

Älskar verkligen området Stoupa, jag har nog aldrig någonsin besökt en plats som berört mig så mycket. Under dessa 2 veckorna har jag fått vara med om så enormt mycket, och jag har lärt mig saker om både mig själv och andra. Att tillbringa så mycket tid med sin familj(på så liten yta) det tar verkligen på krafterna.

vill mest bara skriva hur mycket jag kommer sakna allt. Tårarna kommer nästa dirket så fort jag tänker på hur underbart allt varit. hade verkligen velat stanna där.. ville verkligen inte hem. Är nog första gången jag knappt längtat hem någonting. Det fanns så mycket vacket kvar.. sådant jag inte ville lämna.. för det gjorde för ont.

Massa trevligt och fantastiskt folk! Alla var verkligen något extra! Jag kommer lätt återvända dit(snarast möjligt) Trivdes där, och tror grekerna trivdes med att ha mig där. Nu efter 2 veckor visste alla vem jag och Elin var, och alla hälsade alltid på oss. Lärde känna många nya människor.

Eddie, pratade mest de sista dagarna. Du är helt makalöst rolig. haha. Du är verkligen som ingen annan, och snyggare kropp än dig får man leta efter. (ni kan ju själva tänka er hur många magrutor och snygg rumpa en badvakt har) wieehhooo! Och denna underbart fantastiskt snygga kille gav MIG massa komplimanger. haha :) helt fantastiskt galet! haha.. (det enda som var ganska jobbigt var att alla killar känner varann, haha) Men Eddie är sådan macho, men som ändå är en mjukis. Badat har vi iallafall gjort tillsammans, druckit icethe och skrattat som tusan. Kommer aldrig glömma dina kommentarer, de var ju mer än klockrena. aha.. Är glad att du kunde så pass bra engelska :) Du gjorde verkligen intryck på mig!

Servitören: Vet inte vad du heter, men träffade dig sågott som varje dag. galen är du. haha.. sitter just nu i en likadan tröja som du alltid serverar i(fick den bästa souvenir man kan tänka sig, en "Patriko" tröja, TACK GUD FÖR ATT DITT REGN ÖSTE NER PÅ MIG & ELIN! haha.. underbart god apelsinjuice & TuttiFrutti glass hade de :D HOppas du finns kvar när jag återvänder.

Jimmy. Jag kan inte låta bli att fälla en tår varje gång jag tänker på dig eller pratar om dig. Fick ett sms nyss från dig, finns inga ord som kan skickas tillbaka för att du ska kunna förstå hur mycket jag vill att du ska vara här.
Jag saknar dig. Du är det mest speciella jag någonsin mött. Den mest fantastiska och underbara person. Din engelska var riktigt kass, men det gjorde ingenting, för dina händer, kyssar, smekningar och blickar sa allt som behövde bli sagt. Du är inte alls en snygging som Eddie badvakten, gav mig inye lika många komplimanger och klädde inte av mig på samma sätt med din blick som alla andra... men ändå.. då är det BARA du i mina tankar nu. Du har berört mig så enormt mycket. Dina kyssar var det mest underbara någonsin, och alla våra stunder tillsammans är värda mer än allt annat.
"I will come to Sweden at Christmas" haha... jo, tänk om. Jimmy, Jimmy... "I love you", jag tror faktiskt på dig, vet inte om jag trott på någon annan på samma sätt som jag tror på dig. Du var så uppriktig. DU är en sådan gentleman, och jag hade aldrig någonsin velat byta ut våra dagar mot någonting. Du har verkligen sett mig i alla olika frisyrer, kläder, stilar o.s.v och varje dag sa du att jag var vacker. Du brydde dig aldrig om något ytligt, och allt kändes så underbart fantastiskt med dig.
du ska veta att jag inte fällt en tår för en kille sen det tog slut med mitt ex, då fällde jag tårar av besvikelse och pga att jag var så arg. Nu fäller jag tårar pga att jag saknar dig så enormt mycket.
tror inte någon förstår, inte jag jag gör det.. känns som jag känt dig för evigt, och att jag inte träffat dig ikväll gör verkligen ont i hela mig.

Igår när vi sa hejdå, det är nog bland de svårast hejdå jag någonsin tagit(för jag vet inte om vi någonsin kommer ses igen) Jag önskar att du alltid kommer att minnas mig, för du kommer alltid finnas i mitt hjärta, och din gåva ska jag alltid bära med mig föreveigt.

Emma <3 Jimmy. Du är så enormt vacker för mig! Tack för de underbaraste 8 dagarna i mitt liv.


Ska sova nu, ska sjunga imorgon på begravning, Eva, pappas kusin gick bort under vår greklands resa. Kom väl inte som en chock, men det är ändå väldigt tråkigt.

Har saknat alla mina töser.
Har köpt något till er också(även om jag inte längtat hem, ha jag längtat efter er)
Tessi, Emma, My, Frida & Evelyn!

PARTY imon? :P Köss haj!

Det gör ont.

klockan närmar sig ett nu. En lektion kvar! Underbart! sedan bär det av hemåt för att förberade att sista inför imorgon, resan är verkligen inte långt borta nu.

denna resan kommer verkligen betyda mycket för mig på mer än ett sätt, blir ju på ett sätt en av de sista resorna man gör som "liten" med familjen, nästa resa kommer ju att bli mer annorlunda. Då är jag ju myndig och så...

fick nyss en ny uppgift, ska skriva en saga. och det betyder att jag måste hitta inspiration.. men för en gång skull känns det som att jag har en liten ide på vad jag ska göra, faktiskt. Alla andra ska jobba i par, men jag lyckades att få jobba enskilt, tack gode du för grekland. haha! (hata grupparbete, det är ju för fan allt vi gör)

det mesta känns så jävla knas. Jag vet att jag håller på att tappa greppet om de flesta just nu, och det konstiga är attd et känns som om jag inte bryr mig. Jag vill vara med mig själv, och gärna så långt ifrån andra människor som möjligt..

behöver verkligen skriva av mig.. men det får jag fortsätta med när jag kommer hem.

samhälle, och debatt nu.

that's all.. for now.

[uppdatering] 17:38
skrev en massa innan, eller försökte. men då stängde datorn av sig som vanligt, så allt jag skrivit försvann. (vilket händer ganska ofta nu förtiden)
Hemma nu, städa och packa det sista är vad som gäller ikväll, sen är det väl slappe och sova, ska ju faktiskt upp vid 5 imorgon, tåget går 06:10 från Helsingborg! - sköönt.

Är en riktigt kass kompis för tillfället.
Och det vet jag om. Det sägs att det ska vara lättare att ändra på sig om man är medveten om problemet, men då är det inte alls om man frågar mig :/ Helt konstigt.

My: Du är en sann vän ska du veta, du lyssnar alltid och du är inte rädd för att säga vad du tycker. Du är verkligen en person jag beundrar och avgudar extremt mycket, att jag träffade dig är en av de bästa saker som någonsin hänt mig.

Evelyn: Du är alltid glad och snäll! Du finns alltid där och lyser upp ens mörka dagar, man har alltid roligt med dig, och du är en av mina bästa vänner.

Frida: Älskade Frida, alltid glad, fnittrig och Galen :) Du är en helt underbar person och jag bara älskar att umgås med dig, utan dig inget FUNNY!

Theresa: Jag saknar dig, även om jag är en kass vän. Vet att jag är det, men har liksom ingen lust att höra av mig, känns som om man ändå inte är välkommen. Saknar dig iallafall, och du är en av de få personer som alltid(då menar jag alltid) kommer att finnas i mitt hjärta vad som än händer.

Emma: Vad skulle jag gjort utan dig? Utan vår sarkasm, våra pratstunder och allt annat. Finns inte så mycket att säga om dig mer än att jag verkligen älskar dig!

Mina 5 bästa vänner (och alla är tjejer) mina killkompisar är alldeles för många för att orka skriva ner alla. haha.. men ni vet ju vilka ni är!

Ska leta upp lite adresser å packa mitt smink å allt sådant man komme rpå i sista sekund nu snart, sen måste jag väl äta något också.

My, vårt samtal idag... Det hjälpte mig. Även om jag inte berättade så mycket så var det en otrolig lättnad. Jag vet inte vad som är felet nu.. men något är det. Måste varva ner.

  1. Kontroll behov.
  2. Stressad.
  3. Planerings idiot.
  4. Rastlös.
  5. Fullbokad.

det är väl några faktorer som verkligen bevisar att jag MÅSTE vila. det dumma är att det spelar ingen roll hur mycket jag än upplyser mig själv om det för dte bli ändå aldrig så som jag säga.  suck.
jag måste sluta ta på mig så mycket, jag måste kunna bli mer spontan och jag MÅSTE verkligen lära mig att ta det lugnt (till och med nu när jag sitter vid datorn känner jag mig stressad) usch... måste nog koppla ner mig nu, dricka lite kaffe och ta det lugnt.

Ha det underbart nu och ta hand om er och andra.
Kommer hem den 28/9 (så vidare allt går som det ska) Kommer att ha mobilen med mig så hör av er om ni vill. Ska försöka hitta en dator så jag kan komma in och checka läget :P

that's all... for now.


Hetsigt.

Usch, dagarna går. och timmarna flyr. Jag känner verkligen att jag inte hinne med någonting egentligen, varit en lång dag och krävande. Sista skoldagen imorgon, känner att jag kommer sakna rutinerna, samtidigt som det ska bli så fruktansvärt underbart. Måset verkligen vila upp mig, måste ta det lugnt och släppa alla måsten.

KONTROLLBEHOV! jag måste vänja mig av med det, är ju fan nära tvångstankar. alla reagerar på det. till å med jag lägger märke till det. (dock för sent varje gång) usch.

blir en kort blogg idag. Orkar verkligen inte skriva, orkar inte läsa heller.. suck.

bara pappa bli klar snart på mitt rum med min dator. måååste få sooooooooova!

KÖSS haj.

that's all.. for now

Söndag.

Ja, nu är denna veckan också slut. Veckorna bara rinner iväg, försvinner. Sitter just nu och skriver ut en del fakta om miljöpartiet, ska ha debatt imorgon kl 8:00, vilket innebär att jag måste gå upp kl 6:00 och ta bussen 06:55. ohh ja, jag är ju verkligen en morgon människa. hrm..

varit ganska dött med det mesta nu ett tag känns det som, känner mig allmänt wierd. Har verkligen inte alls engagerat mig i mina vänner och familj för 5 öre den senaste tiden och det känns riktigt kasst, har ioförsig inte heller varit så engagerad i mig själv heller (då jag mest skjutit mig själv åt sidan) Jag har mest gjort saker för andra, och stressat känns det som. men är bara 2 jobbiga dagar kvar nu, sen är det 16 dagar av avkoppling, eller tja så mycket som jag kan koppla av. (vilket återstår att se)

Har knappt pratat med några av de jag hade velat, finns så mycket jag hade velat att säga innan jag åker.. 2 veckor till blir massa veckor i slutendan..

Jahaja, övningskörde idag. Trodde mamma skulle dö. Tänker dock aldrig mer övningsköra med henne i baksätet igen. Tycker faktiskt att jag är ganskia duktig. Bättre än jag trott att jag skulle vara. men det är kanske bara jag som inbillar mig det?

Jag har märkt att det känns så jäkla bra att verkligen kunna skriva av mig lite, inte för att man vet om någon någonsin kommer läsa det, men iallafall.. Min vanliga dagbok känns inte lika användbar längre, det känns som om den inte ger mig samma goda känsla som den brukade göra. allt har blivit annorlunda. Jag är annorlunda. Jag känner det själv! är mest rädd för att jag inte förbättras, utan att det sker en ändring åt andra hållet och det är ju verkligen något jag inte behöver..

behöver träna också. känner mig fet å ful. förstår inte varför egentligen? Min utmaning, vadet det funkar ju faktiskt riktigt bra. Konstigt.

Fan vad konstigt allt kan bli egentligen.
Kollade på duellen mellan Reinfeldt och Persson idag, såg mer av denna än av den förra iallafall. Och för det mesta blir jag trött. Jag orkar på något sätt inte direkt ta det som de säga till mig, utan det mesta leder till att jag skakar på huvudet och stänger av öronen. allt etta tjat, gnabb och denna strävan om all den makt som det innebär att styra Sverige. Klart att det är ett maktspel, och dte skulle ju vara konstigt om det inte vore det.. men ja. Jag vet inte vad jag ska säga. Tycker att det är synd.

Jag har nog trots allt bestämt mig vilket parti jag skulle haft röstat på detta året. Ska se om vi nu ska ha "skolval". :P

2 dagar kvar, sen åker jag äntligen. Just nu känns det som att jag inte kommer att sakna något, men det är mest för att jag är som jag är för tillfället och inte pågrund av allt annat...

that's all.. for now.

Relax 06.

ja.. då var snart även denna helgen slut. Lördag kväll snart och ikväll gäller det, Relax 06 som planerats ett bra tag nu.. och fram till nu ser det faktiskt ganska bra ut :) har iallafall haft tur med vädret i vilket fall.

Var på Liseberg igår, och det var verkligen roligt :) har alltid kul wite the gang :P mohaha! fotot vitog i balder var ju lätt hetast. Hoppas att frida kommer skicka alla andra bilder sen. de är ju verkligen ett måste! :P

ja, vad händer annars? itne mkt. Imorgon blir det en dag med plugg, teater och övningsköra. ganska vanliga dag förmodar jag.

Grekland snart. Ska bli massa skönt, kunde dock blivit bättre om man sluppit alla läxor.. men ja, man kan ju inte få allt här i livet haha!

nej, nu måste jag väl gå och kolla så allt är som det ska eler något sådant.. haha..

hoppas verkligen att det blir en bra och trevlig kväll!

that's all... for now..

Emma 17 år.

Emma. Idag fyller min underbara och fantastiska vän hela 17 år. Emma.
Mitt liv, mitt ljus och allt som gör livet värt att leva.

du ska veta att det finns få människor som du i världen. Du är verkligen bland det viktigaste i mitt liv..

och för att visa det för dig kommer du att få något väldigt speciellt när jag åter kommer hem..

idag är det den stora dagen.. haha eller vad man ska säga! Liseberg. Har lyckats att få46 st gratis biljetter, så tror inte att jag behöver köpa något åkband.. haha!

snart börjar sista lektionen, historia. bara 1 timme kvar (och det kan man väl stå ut med? :P)
dagen känns lite bättre idag. men ja det hinner väl ändra sig.. kanske... :/


men ska gå nu iallafall.

that's all.. for now....

Ps: eller jo förresten, redovisningen gick fint :), men repotaget mindre bra :/ Ds:

Bloggen.

Jo, jag undrade just hur lång tid det skulle ta innan jag själv skaffade en "riktig" blogg, (och att hitta rätt tog ju faktiskt ett tag) haha. Sitter här nu, hemma, trött och mest utmattad.
Känner att jag verkligen behöver komma hemifrån, allt är bara för mycket nu, vilket inte är bra för varken min kropp och min själ.
Mina dagar är långa och många, vissa är enormt utmattande samtidigt som de är roliga och rogivande. Jag behöver verkligen får göra allt jag vill, även om det innebär att jag kör totalt slut på mig själv och att jag inte orkar göra ett smack efter kl 8 på kvällen.. men tjaa.. är väl sådant man får ta antar jag? Än sålänge är jag ju inte död :P
Blir Liseberg imorgon antar jag, kan dock inte bestämma mig om jag vill dit eller inte.. har iallafall fått biljetter nu så jag kan åka lite.. men blir kanske ett åkband iallafall, aldrig varit där utan -hrm- känner ändå att ekonomin sviker och mitt goda humör viker sig.

Under den senaste veckan har jag verkligen känt hur enormt otrevlig jag varit, eller verkar mot enormt många.. känner mig väldigt bitchig, vilket jag inte borde vara egentligen.

Har sysselsatt mig på kosntiga sätt den senaste veckan.. vet inte hur bra/dåligt jag mår egentligen.. känner mig helt konstig å mysko..
kan inte prata med någon längre, drar mig faktiskt hellre undan.. eller umgås med personer runt omkring mig som jag egentligen inte känner.
Tror en del har med att göra att jag saknar något, någon.

usch.

men jag vet inte. känns som att jag inte riktigt orkar att engagera mig i det. känns ganska meningslöst. vem skulle bry sig lixom.

Niclas, Daniel. Känner inte er egentligen. Därför känns allt mer underligt. Jag vill vara med er. Ni får mig äntligen något annat att tänka på, ni gör mig glada.. synd att ni är så långt ifrån mig (på mer än ett sätt)

GUSTAV! var är du? Jag saknar dig massor. Du är faktiskt en av de få personer jag litar på otroligt mycket, vilket också kan verka konstigt.. haha.. men det är verkligen så. Du är otrolig, ingen i hela världen är som du och jag hoppas att du alltid kommer vara mina grymt snygga och odödliga vän :D

Kvällen lider mot sitt slut och här sitter jag, tårögd, svettig och med mitt smutsiga hår. patetiskt allt egentligen. allt man klagar över.

Blir en helg med massa saker. Ungdomsfestival på lördag, ingen aning om hur det blir, ingen tota flopp hoppas jag.. och söndag plugg och teater. Men snart åker jag. Då åker jag från er alla, och jag ska bara vara med mig själv och mitt eget liv. Mina böcker. Mina tankar. Mitt trasiga hjärta. men också slutligen med all den saknad av alla er som kommer att vara kvar här hemma.. alla er som jag älskar <3

Ja, med de orden borde jag väl avsluta min första riktiga blogg och sen återstår det att se om någon kommer att läsa de meningslösa rader som man faktiskt skriver.

that's all... for now.