Understimulerad.

Trots att jag, Emma Landgren, under de senaste dagarn underhållt mig själv med diverse saker känner jag mig otroligt understimulerad. Gustav, min trogen och för alltid bästa Skövde bo, myst och pratat med mig i tre dagar. plus att jag denna torsdags kväll umgåtts med Niclas och delvis hans moder, känner jag mig ännu inte tillfredställd. Jag är rastlös och tom.

Känns som jag vill ut och springa, så som Gustav skulle sagt, springa bort från mig själv (trots att det inte går)

Du säger så många "kloka saker" saker du vet om mig, saker som är sant, saker jag vet, saker som ändå är obegripliga. Du känner mig väl, trots att jag inte egentligen vill det. Jag undviker gärna stora delar av samtalsämnen, för jag vet vad du kommer att säga. Jag känner mig tom, och maktlös för jag vet att du vet. Men det västa är att jag själv vet det du vet. Alla vet det, och säger det. Men jag vägrar lyssna, jag vägrar tro.
Är livet verkligen värt att leva om allt är så?
Det vi pratat om är mellan dig och mig, vi har alltid samma diskussion. Men du finns i mitt hjärta, för jag tycker om dig så otroligt... Men som jag brukar tänka och säger ibland.
- Det bästa med dig, det är ändå att jag inte är kär i dig, och att du inte är det i mig :)
För om det vore så, då att allt varit mycket jobbigare ;)
Vårt förhållande är svårt att förklara!

Jag behöver ständigt saker som kan stimulera min rastlöshet, jag behöver utmaningar och stress. Jag behöver verkligen saker att göra. MER JOBB! som dessutom går fint ;) Gjorde en bra klass igår, kände mig rikigt duktig. Massa klasser att boka in nu också :)

Jag förstår mig inte på mig själv för tillfället, känns som jag vill springa. Känns som innehållet i min kropp stutsar och har sig och vill ut. Men det finns ingen öppning. Min andning ´blir snabbare och snabbare och tankarna fler och fler. tack gode gud för körskolan som snart börjar. Då kan jag äntligen få börja koncentrera mig på något vettigt!

Men ändå ingen som orkar läsa allt, så lika bra att sluta. Ha det fint.

That's all for now.

R.I.P.

Även om man är beredd på döden, så är man ändå inte det.

Har varit i Kalskorna och sen i Kristainstad, och nu de senaste dagarna hos älsko i Lund.
Massa saker som hänt och inte hänt. Är ganska tom på ord faktiskt. Har pratat en del med folket.

Gustav kommer imon :) Första gången hem till mig, ska faktiskt bli skoj!
Blivit bjuden på inflyttningsfest hos jonas.
och niclas å jag ska ses på några glas vi snart.

Har också tagit upp kontakten med Tessi och the gang mer sen innan. Känns bra det också :D

Snart ska jag ta bussen mot Smedstorp, sedan hämtar älsko upp mig där å vi åker till kiviksmarknad :)  wiee..
I fredags var jag på utbildning inom MK, och det gick nice, har redan två klasser till inbokade ;) funderar på att göra en "perfect start" å på så sätt tjäna ihop en del pengar :)

Är mindre än en månad kvar till jag och Jimmy åker till Kreta :) och det ska bli så fantastiskt MYSIGT!

Ja, känner att min text knappt är sammanhängande, men palla bry sig om det? hrm..

Börjar på körskola om en vecka också, har dock inte fått mina böcker än (KASST?!) Men mamma å pappa hämtar dom idag så.... ja, bluub.

Har fått massa nya kläder, Jag vet att du hade velat att jag skulle ha dom <3

Längtar faktiskt hem nu, ska städa och göra iodrning! Det blir nice.

That's all for now...(kommer bli en bättre blogg nästa gång ;)

Hur kan man?

Jucka på sitt ex å inte känna igen personen?

Det är en gåta för mig... ;)


Haha! Hade min första klass igår, och det gick fint ;D Sålde dock mest smink, men det är inte så bara det. Ska ha 3 klasser till + 2 sminkparty i okt. (efter jag gått utbildningen)


Men, palla. Sitter här ensam i regnet, funderar på att dra ut och cykla lite. Varför inte liksom? ;) Sen kommer folket ikväll vid sex ungefär, sen blir dte utgång (till hbg hoppas jag?) Men möjkligheten finns att det blir ängelholm också.

Sen ska jag öppna min vinflaska och njuta av ensamheten.
Imorgon bär det av mot Karlskorna kl 07:27!!

Puss haj!

That's all for now.

Uppdatering Tack!

Längesedan man delade med sig av sitt liv tycker jag. Sitter just nu hemma och har nyss ätit, innan dess putsade jag lite fönster. Vilket för övrigt är 3dje dagen idag.. Sov hos My inatt eftersom bussen gick så tidigt hem, drack lite cider och snackade. ¨Sånt kan faktiskt behövas ibland ;)

Har iallafall tjänat 800 änsålänge denna veckan, snart 250 till, + 300 eftersom jag ska sjunga ikväll i Ausås tillsammans med delar av barockkören. Så det blir väl trevligt ;)

Ska jobba hos farmor och ett tag, förmodligen. Ska upp dit imorgon och prata med henne som isåfall ska anställa mig. Men det blir säkert bra! Börjat jobba med MaryKay nu också, har min första egna klass imorgon :) Som det ser ut nu blir vi 5 st. Nice! Tänkte faktiskt sätta mig och ringa lite folk nu..

Har varit i London, och det var nice med dyrt. Åker till Karlskrona nästa vecka för att ta det lite lugnt, sen har jag körkort å lite så. Ska föröska umgås lite med min pojke, vilket det inte kommer blir så mycket av nu i framtiden.. :(  Men ska kanske åka till honom ikväll, (om jag kan få tiden att räcka till, eller om jag har turen på min sida)

Åker snart till Kreta med älsko iof, så just nu längtar man bara till det ;D Kommer bli massa mys! Ja, vad finns det mer för kul att skriva om.. ingen aning.

Blev en kort uppdatering iallafall, Hoppas alla har det nice, speciellt de som befinner sig någon annanstans, typ gänget som är på Roskilde samt Frida som är i Spanien!

That's all for now.

Midsommar
Kyss!