Sommar?

pink2

Det är fruktansvärt kallt på morgonen :/ sedan blir det genast mycket varmar. Tyccker det blir så jobbigt är man måste ha vinterkläder på morgonen, och senare känner man för vårkläder. Aja, I-landsproblem.
Sitter just nu och skådar hur vår katt Texz beundrar sin egen spegelbild :) var faktiskt riktigt kul att se.

Höll mitt tal idag, usch det gick verkligen inte alls bra.  Jag som hade ett säkert MVG på genomgången. usch.

Vet inte var min mamma är heller?Jag som ska vara på kören om en timme :/

KOmmer bli en fruktansvärd vecka, har endast ett få dagar kvar att skriva klart mitt arbete, tur att jag vet att jag klarar det.. kommer dock bli en massa massa långa nätter... :/ Jaja, orkar inte skriva mer nu tror jag...

Jag och Frida har mysplaner också! Vår ide är NICE! Iallafall om man frågar mig (a)

Hur vet man om man älskar någon? Många verkar bara veta.. Kanske är det så att man mognar dessto fler förhållanden man har och märker att allt inte är svart och vitt ?

That's all for now.

Du som var min bäste vän..

TeddyBjörnenFredriksson

Sitter hos älskling nu, han ska försöka plugga till sin tenta imorgon. Vi har nyss ätit god mat och jag har försökt spela lite WoW, gick bra ett lite tag, men sen satt jag fast igen :P Ska sova här inatt, ska ´bli massa mys, trots vårt vad :/ Men som sagt, ingen vet vad som kan hända ;) *ler finurligt*

Var i skolan för första gången idag denna veckan, var helt oki, men kände att jag inte mådde riktigt bra än :/ Ska kanske på utbildning i Kristanstad på söndag angående FN-rollspel. och det kan ju kanske bli kuligt :D

Imorgonbitti bär det av till våran underbara huvudstad, Stockholm. Ska besöka riksdagen, shoppa å besöka lite museeum och liknande. Ska bliva mycket trevligt :)

roser
Ja, vad händer annars.. ska skriva klart mitt historia arbetet, ska läsa 2 böcker å så imorgon så :) Ska väl upp vid 6 imorgon. Wiiiee så skönt det ska bli, hrm...

Tänkt massa idag, fast det jag tänkt på är knappast lämpligt att ta upp i en blogg som är offentlig. Men ändå. Pratatde lite med Jimmy innan, och det kändes massa bra :) Me like him mucho :P

ha en fin kväll å övriga dagar också...

That's all for me now..

Jag vill åka nuuuu!

Ha varit hemma idag också.. Blir skola imorgon förmodar jag. Känner dock mig en aning stressad inför imorgon, men det löser sig!

Jag vill i vilket fall åka på resa till Kreta nu med min älsk. Vi har verkligen hittat ett underbart fint litet hotell. Jag hoppas och ber till Gud(om det nu finns någon) att det kommer finnas rum kvar senare..

Men nu blir det snart dusch, sedan sängen! Här får ni ett litet smakprov! :P

hotell3hotell2hotell

UNDERBART, ELLER HUR? mmmmm jag längtar!!

That's all for now.

Ge mig sommar och sol?

Ja, då har det verkligen gått långt om jag frågar efter sommar och sol. Längtar egentligen mest till ett annat land, god mat, stor dubbelsäng och goda drinkar tillsammans med min älskling, Jimmy. Ser verkligen framemot det, känns skönt på ett sätt. Har tittat efter lite resor idag också, tycker att Kreta låter fint :P

Har hunnit tänka massa idag, tankar blandat med smärta är dock inte den bästa kombinationen. Kom iallafall till doktorn och mitt ärende är skickat på remiss, så det lär väl ta ytterligare några veckor. Har dock fortfarande ont fast att jag tog piller (doktorn sa att smärtan skulle släppa efter 30 min - en timme) Men nej! Fortfarande ont.
Kunde dock varit värre, väntar på att mamma ska komma hem så jag kan kontrollera min temperatur så jag slipper oroa mig över det åtminstone. 
ska inte äta:
Äpple
Gurka
Päron
Fet mat
m.m...

Trevligt. Eller kanske inte :/ Imorgon ska jag vara hemma, ska föröska plugga lite. Känns dock som att jag har hyfsad kontroll på mitt liv(vilket inte hör till vanligheterna) Och det känns ju självklart bra.

Skulle nyss koka ägg, tog i sönder ett samtidigt som jag lyckades ta i sönder dörren dit man slänger skräp, så jag blev måttligt arg!  Nu kom mamma å elin hem. Ska nog äta nu. Kan jag ju behöva.

Har en rolig sak ovanpå allt elände. Jag och johannes ska inleda sångarnas musikfestival i maj med en scen ur Romeo och Julia. Sedan ska vi sjunga You and I ur Chess. Ska bli trevligt :)

Jag kom på idag att jag är otroligt trött på vissa människor, eller det har jag iof. vetat länge, men ändå. Jag känner inte ens den större delen av mina "vänner" längre. Det är säkerligen delvis mitt fel, men återigen frågar jag mig, hur kunde saker gå så fel?

Idag läste jag en underbar kommentar från mitt fantastiska ex, och jo du var till mer nytta än det. Det är delvis din förtjänst att jag är den jag är idag. Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta. :)

Men Jimmy, det är du som är min älskade. Jag saknar dig varje minut jag är ifrån dig.

semester?


Fruktansvärt.

Det gör fruktansvärt ont.

Orkar inte skriva mer, ska snart upp och lägga mig..

Har 3 månader med Jimmy idag, har varit 3 fantastiska månader och jag hoppas på många fler.

Tycker om dig väldigt mycket!

That's all for now.

emma och jimmypussis!

Grafisk.

Jopps, kom nyss hem efter en hyfsat lång dag. Grafisk kommunikation, matte och ljudinspelning till WoW film :P
Nu ska jag bara packa, sen drar det vidare till Kristianstad för att kolla på Idol-Markus. 
Imorgon ska jag träffa Jimmy igen också ska vi ner till hans mamma.
Blev en kort blogg, ville bara visa lite vad vi gjorde idag :P

igenJag och Fridajag och tomashaha :)

Längtar.

Längtar verkligen till imorgon kl 17. Då ska jag träffa älsko :) Det ska bli så underbart :D

Har fått lite kläm på det här med ph nu, ganska kul att sätta ihop kläder så där :) Vill dock bara ha alla skor jag hittar.. hrm... Och det är verkligen inte bra! Den här klänningen är verkligen SOMRIG!

Somrigt!
Ganska tråkig dag, Ventil möte. Hemma sent. Imorgon skola, sedan teori och piano sen älsko! och tillsist boxning :) Endast boxning och Jimmy att se fram emot :) fast det är ju inte så illa bara det ;)

That's all for now.

Ps: Jag har varit massor av kissinödig idag :/ Ds:

Inspiration av Frida.

Frida är en äkta inspirationskälla.

f?rs?k till outfit
Detta är då ett av mina försök till att försöka vara lika duktig som alla andra. Det gick väl lite sisådär. Men alla behöver man öva. Dock är inte öva min stil så får väl se hur det blir med det i framtiden?

Haft en massa massiv huvudvärk idag. Sovit i 3 timmar innan. Känns som om den börjar komma tillbaka igen :/

Gjorde också en lite sak om mig och jimmy, den blev väl inte heller så bra. Snarare riktigt kass, men budskapet var fint (a) Och som sagt, det är ju tanken som räknas.. SÅ DET SÅ!

Nej, dte blir väl sängen snart om man överhuvudtaget ska orka med morgondagen. Jag vill ha onsdag, då ska Jimmy kommer tycker jag!
Onsdag nu?

Detta är mitt försök!

emma och jimmy

Ny vecka.

Denna vecka ska inledas med kärlek och harmoni. Vi ska alla kämpa för en bättre miljö där vi kan trivas tillsammans...
UTAN SPANKME! *dooh* grymt tråkigt i skolan utan sm dock.

Men jag är lugn nu :) Är dock sugen på fika och fint väder!

Sitter i skolan nu, ska snart få reda på hur den muntliga redovisningen gick. Det ska bli lite trevligt.

Idag blir det kör och plugg. Sen vill jag sova.

Fick precis tillbaka de muntliga nationella proven (dock bara övningen) men fick MVG iallafall och det är underbart :P

VIll ha onsdag nu så att min älskling kan komma hem till mig också nanna med mig :D Känns inte alls kul att sova ensam längre.. *hrm*

          
                        

skjut mig i hjärtat?


That's all for me.

Djupt sårad.

Usch så arg jag är. Kanske mer sur. Hur kan man bara ta bort mitt stackars konto så. Jag har alltid varit så snäll. Blir så jävla förbannad på att dumma fjortisar å irriterande personer som ALLTID ska förstöra. Det är verkligen inte rättvist. kollektiv bestraffning är olagligt.

USCH!

Hade en mysig kväll och morgon med min älskling :) Känns genast mycket bättre. Du är så underbart fin mot mig! <3

Var ute i fredags med Evelyn och My, hade faktikst mycket kul :) Även om dagen inte alls började bra :P Träffade Rille och Pada också. var ett bra tag sen :) Hade massa trevligt!

Skrev nyss klart min debattarikel, den är helt okay tycker jag ;) Blev nästan klar med matten också! Så lite duktig har jag varit. Har dock massa ont i ryggen, det är så typiskt att den ska börja spöka igen. Just nu när inget anat gör ont. Handleden och knäna har varit lugna nu ett tag, så börjar ryggen :/

Sökte en filmroll igår också :P Ska bli kul och se vad det blir av det :P
Sitter och lyssnar på deppmusik nu, tycker att det passa utmärkt bra för tillfället.

men man kan ju knappast säga att gårdagens vinnarlåt var en deppsång :) Den var det fullt ös i ;) Helt klart lätt låt som vann, tycker dock att Måns var underbart duktig också :D

That's all for now.

I don't know what to say.

Jag är ledsen..

Jag vet ej.

Det var skönt att träna, hade enormt mycket energi att göra av med. Övningskörde hem sen. Det gick väl sisådär, var ett bra tag sen sist, men vi överlevde iallafall. Sitter fortfarande och skriver på min debattartikel, vet ej hur den blir, tycker nog argumenten är helt okay, men den känns ändå svag. Ska sitta å finjustera den i helgen. Bara jag får ner texten nu så är jag glad :)

Jag går och bär på en konstig känsla hela tiden, den har varit där nu ett tag. Kan inte direkt förklara den och ännu mindre förstå den. Tänkt mycket på Jimmy från Grekland, undrar varför han inte svarar mig längre. Känslan känns lite precis som då. Jag vet exakt hur den känns. Men inte varför.

Sitter och lyssnar på gammal fin, men deppig musik. Inger ett visst lugn tycker jag.

"If you don't know me by now, you will never know me" 

Det är mörkt ute, och det känns kallt ute. Är glad att jag sitter här inne och att jag snart ska ta en skön lång varm dusch. Och imorgon är det fredag och då ska det FESTAS! ;) Var ett tag sen sist!

"Young girl don't cry"

Frihet? Vad är det? är det att röra sig fritt?

Andra världar - behöver vi dem? Jag antar att svaret är ja.


Förrvirrad.

Lilla stackars arma tös.

Sitter just nu här och det är kallt, ensam hemma och försöker skriva en debatt artikel om Bemannade rymdfärder, det går dock inte allt för bra. Det är ganska mycket i skolan, stora arbeten som har stor betydelse för betyget. Känner att pressen och stressen verkligen börjar att närma sig :/ Usch.

Inte nog med stress och press, ovanpå allt så känner jag mig ovanligt förvirrad.


Kan inte riktigt beskriva den känslan jag känner. Känns hemskt att inte veta varför man är knasigare än vanligt.
Visste ni förresten om att det finns så oerhört många människor att störa sig på? jag vet iallafall det nu.

Orkar inte skriva mer idag. Längtar efter min träning (19;40)

Annars är livet ganska vanligt.

That's all for me.