Fet, ful, äcklig slyna.

Riktigt så illa är det inte.

Tjockis är dock vad jag är, mår riktigt kasst över det just nu.. massa saker som tynger mig och igår blev det mesta allt för mycket..
Längesedan tårarna kom offentligt.

sitter och pluggar nu, vet inte om jag kan det. men antar det. Det mesta ska sitta där, främst alla glosor man inte kan.. men tror ingen kan alla.. :/

helvetet = livet. Iallafall för tillfället. Lever med en ständig huvudvärk, press och stress. tänker hela tiden "snart bara två veckor kvar, två veckor", men sen tänker jag på vad jag ska hinna med... men jag komma klara även detta..

Måste Plugga Träna och Banta. ska köpa naturdiet imon, och träna. måste bli ordning på mitt liv nu..
finns dock personer som gör livet lättare att leva <3

Träffade Niklas i helgen, har verkligen saknat dig så grymt mkt. Kändes skönt att få krama dig å prata av mig. Samtidigt som det var skönt, var det jobbigt.. kände mig otroligt kluven, och kunde inte direkt förklara mig.

Hade massa trevligt idag :D mysis. Längtar till nästa gång vi ses. Ska försöka skriva MVG imon, ;) eftersom att du tror på mig :P <3

ska duscha snart, plugga lite mer och slutligen sova.. piano å teori imon, samt prov. Please kill me?

That's all for now..

tystnad.

För en gång skull är det tyst, om man bortser från det klickande ljudet från tangenterna och mina egna andetag. Klass rummet är tomt nu, fast det dröjer väl inte så länge till förrens alla är tillbaka..
det är skönt med tystnad. har glömt hur mycket man uppskattar den egentligen... Tystnad är något jag sällan upplever.

Lugnet. Känns som jag glömt bort hur det är att ta det lugnt.. kan knappt minna hur det är. (nu försvann tystnaden)

Är mycket att göra nu, och en månad fylld med "helvete" börjar snart.. December. aldrig en ledig stund. vilket betyder värre än innan... Har några prov framför mig, inlämningar och en massa konserter. men det blir säkert bra :) Får ju lov den 15 och efter det vet jag var jag vill vara :)

Trots att livet känns för tungt att bära helt ensam just nu, så mår jag ändå bra. Är lycklig. (tror jag?) vet inte hur jag ska förklara, tror dock aldrig att jag känt såhär någon gång...

Vi männsikor går igenom olika stadier.. stadier jag inte kan förklara. Diskuterade en del med Emma i helgen när vi åkte hem från Billy. Ibland skrämmer jag mig själv.. ska det verkligen vara så?
Ibland tror jag att jag aldrig kommer att bli nöjd med mig själv, mina krav å förväntningar är för höga för att jag ska kunna uppnå dem.. och det är och kommer nog förbli mitt största misstag någonsin.. och det är jag rädd för...

Är inne i den depp-men-ändå-glad-period. Skiter i vad alla andra tycker för tillfället, jag tänker göra precis som jag vill. Men samtidigt känner jag mig otillräcklig. rädd för att mista det som jag äntligen funnit? men samtidigt rädd för att släppa det jag har nu... men som jag inte kan behålla..

Är full av tankar.

Imorgon är det fredag.. igen. Veckorna bara försvinner. de rinner ifrån mig. Hinner knappt med att tänka. Man vaknar på måndagen å helt plötsligt är det fredag... igen... men jag klagar inte..

Imorgon, hoppas vi ses då? Jag saknar dig massor. Kan verkligen inte förklara någonting för mig själv just nu.. jag känner mig mest konstig. Men jag hoppas att jag får behålla det jag fick med mig(?)

ska spela teater denna helgen, premiär på söndag. Ska faktiskt bli skoj. känns som orken kommit tillbaka, en del av den iallafall. Blir teater träning ikväll också, 3 gången denna veckan.. men ja..

har jag ett liv? ett verkligt liv?

kan inte koncentrera mig nu mera, fullt med folk. tänker gå å göra mig min dricka nu å äta en apelsin, sen blir det dagens sista lektion, franska.

franska - solosång - hem(?) - möte - teater  - hem.

Me Like You <3

That's all for now.

Sjuk.

Sjuk av saknad.
Sjuk av sjukdom.
Sjuk av utmattning.
Sjuk av livet.

Dagarna flyger förbi, och livet blir knappast lättare att hantera. Det är så att man ibland önskar man vore liten igen. Vissa stunder blir man påmind om hur det känns att vara 6 år igen då ens största problem var vilken klänning barbiedockan skulle ha på sig.

Livet flyter på.

Idag har varit en riktigt pissig dag. Och då menar jag det verkligen.
Jag brukar inte gråta. Jag ses nog som en väldigt stark och självständig tjej. Men idag brast nog den illusionen. Jag behöver komma ner på jorden, men varför måste "de" dra ner mig till helvetet? Allt har verkligen gått fel idag, eller i princip allt.

Det känns hopplöst att man lagt ner så otroligt mycket jobb på skolarbete å plugg när det endå inte gett  något resultat. Min motivation och inspiration är totalt borta för tillfället. Önskar nästan att jag aldrig gått upp idag.  Vissa dagar ska man bara stanna kvar i sängen och försöka förneka ens existens.

Matteprovet. Klarade det idag. Vet nog dock varför jag gjorde det :P Jag förstår inte varför jag inte gjorde så innan, så galet. Jag fick säkert 6 poäng extra nu ju. -suck- men men. avklarat iallafall :D

Pratat med John idag :) Känns skönt att kunna ringa någon när man är så arg att man helst av allt bara vill försvinna, men vet inte hur eller vart. :/ Tack! <3

Tessi. min underbara flicka. Tack så mkt att du finns där å tar ner mig på jorden och ger mig choklad :P

Gårdagen. Den var Underbar! Längesedan jag hade en så mysig samt trevlig dag å kväll. Jag önskar jag kunnat ligga kvar i sängen och aldrig flyttat mig därifrån. Det var många månader sedan jag var så glad en hel dag. Har ont i käken idag efter mina fåniga leenden. haha :) men det var väl sött! eller något... vem vet!

Emma, My å Frida... Gahhh... saknar er mina busjäntor. Har inte alls haft mycket tid tillsammans de senaste veckorna och det känns verkligen förjävligt ska ni veta. I miss you so much! <3

Torsdag imorgon, men jag önskar det vore fredag. Vill ha helg (även om helgen innebär massa jobbiga saker också) -suck- Men förhoppningsvis blir det en del underbara och mysiga "saker" också (a) !!

Imorgon är det en ny dag, och då ska jag försöka vara mer positiv än jag varit idag, för idag har jag varit riktigt jävlig.. och det vill jag inte vara :( för jag är inte det egentligen.. jag är ju faktiskt snäll och trevlig.

men ska inte skriva mer nu iallafall... behöver väl ta det lugnt eller något.. jag vet om det. (på mer än ett sätt)

That's all for now.


Dagarna går.

Hade lov förra veckan, var ju som sagt i Dals-ed då på "Ungdomstorget", hade grymt kul kan jag säga. träffade många trevliga människor. Man kan säga att man fått en hel del inspiration därifrån, som man nu bara vill dela med sig av :)

Träffade John där också :) Var riktigt trevligt. Trivs i ditt sällskap, hoppas vi ses igen, så kan vi ta en cigg å dricka lite vin! :) Tack för de trevliga pratstunderna.

Ännu en vecka har gått och om en månad är det jullov. Varit på Fnrollspel ons-fre. Är riktigt kul bör ni veta, man lär sig så otroligt mycket och träffar mycket folk. Kan inte låta bli att känna mig en aning hedrad av att det var jag som blev utvald. :) Hade verkligen roligt :D Hoppas att jag får chansen att åka nästa gång också!

Fredags. Efter Kristaianstad åkte jag till Lund. Hade jätte mysigt och trevlig där. Mådde verkligen bra där :) jag tyckte allt gick bra och jag hoppas att vi gör om det snart :D

Jag har märkt att jag är riktigt kass på att förklara mig. hur jag känner å vad jag känner. skrattar åt mig själv när jag tänker på det.. haha..

Bröllop igår. Var verkligen fint. Var riktigt Nice. Sjöng min låt också. Fick massa beröm :D så snart är man väl kändis då? haha...Diggade dock mest deras bröllops dans. Var ju inte direkt vals :P

är förkyld, trött, känns som jag har feber dock. hade behövt en godispåse och att bli nerbäddad.

that's all for now.