Trafikkaos.

Usch å fy för kaos!


Men nu verkar tågen mellan Ängelholm å Malmö gå igen ;) LYCKLIG!
 

ska åka nu iallafall, till Lund, verkar dock som tåget är lite försenat ;) Men kommer iväg iallafall!

PUSSAS!

That's all for now.

Snöoväder.

Brruu vad det blåser! och snöar! Hemskt väder. Det är nu man hade velat ligga nerbäddad med den man tycker om vid en brasa och dricka varm oboy. Men nej, istället sitter man hemma vid datorn i morgonrock och fryser som en dåre. Rättvist? Det tycker jag verkligen inte.

Kom hem från Jimmy idag, skulle träna så var tvungen att lämna honom, blev nog ganska bra dock. Det kan blir för mycket även av det goda ;). Imorgon ska jag träna sång mellan 10-13, sen skulle jag filmat med My, men vädret är ju inte direkt det bästa :/ börjar känna paniken nu!Usch usch, panik är inte bra!
Jag blir så fuktansvärt hetsig ibland, blir lite arg på mig själv. Mitt humör skrämmer mig! Jag är Verkligen en pendlare *funderar* Det är inte kosntigt att folk får damp och blir irriterade på mig, iochförsig kan det jämna ut sig då jag ofta är irriterad på alla (a)

Igår skapades min karaktär "Mortalia" och hon är snygg, sexig och singel (nästan precis som mig, en så gott som kopia av just MIG! ;) Hon är en rikig bitch också. Kan och berätta att jag nu är lvl 5, vilket tog mig 2 timmar Och jag är mycket glad över alla konstiga saker jag faktikst dödat, har till och med klarat en hel massa uppdrag och fått en del pengar :D Men tro inte att jag sluta här *NEJ* Jag ska faktiskt slå Josefin(Filips flickvän, (Filip=Jimmys kompis) Så kan jimmy skryta lite till om mig :D (Josefin är lvl 17 för tillfället)
Är förutom allt detta en blood elf! Vilket är fruktansvärt hett!

Inatt hade jag en av mina konstigaste drömmar någonsin. Det är nog så att jag bär på frustration eller ilska när det gäller dig, precis som mamma tror, Men varför kan du inte bara låta mig vara i fred? Det börjar bli ganska jobbigt nu. Du borde vara borta för evigt, men förmodligen så kan jag inte släppa vissa delar och därför inte hela dig. *hemska tanke*
Grekland - Jimmy. Du var också med i min dröm, svårt att beskriva den känslan jag fick av att få "träffa" dig igen. Skickade iväg ett sms idag, inte fått något svar än dock. Du svarade alltid innan.. Antar att även du och jag har en hel del som vi inte riktigt klarade upp. Kanske får man träffa dig igen?
Och slutligen min Jimmy, han var också med, men hans roll i drömmen är svår att placera. Allt med drömmen är wierd. Hälften av platserna stämmer. Och de jag älskar respektive avskyr mest var med. EMMA SKÄRPNING! ork på mig!
måste verkligen sluta analysera min drömmar, jag blir bara Deppig och Förbannad samt att jag aldrig slutar fundera på det.

Jahaja. Vad fötter mer för kul. Ingenting alls förmodligen. Funderar på att åka till Lund imon igen, tycker om att vara där (men jag vill också öka min lvl)
Janet och Jocke fick en pojke inatt också. Grattis i massor :)
Min Jimmy hade också en debut idag, men den vill jag helst behålla för mig själv (a) <3

Övrigt kul. hrm, nej. så jag skiter väl i det nu.

That's all for now.


Kära barn leka bäst.

Även om allt kan diskuteras ! Kom nyss hem, har haft en mysdag med min gosiga lillasyster. Har fått ansikts,  rygg och nackmassage. Var ritkigt skönt jag kan lova :) Är kul att göra något tillsammans med Elin, det är ju inte så ofta det händer, tyvärr.

Började nyss kolla på mina stämmor lite, ska nog fortsätta med det snart, ska ju öva på torsdag så.

Jag vill spinna vidare på ämnet som jag började på igår, kärlek. När vet man att det är kärlek på rikigt? *hrm* Jag är en funderare idag :) Dock en glad funderare :P  När vet man att tiden är inne? Finns det en speciell dag? en speciell tid som måste gå för att man ska veta vad och hur man känner?

Det sägs:

Först: Tycker man om någon.
Sedan: Förälskelse, 2-4 månader.
Efter: Kär i det första två åren.
Tillslut: Det är efter två år som man märker om man älskar varandra eller inte, det är då man väljer om man ska leva tillsammans eller på varsett håll.

Kan det stämma? Kan det inte vara så att man blir kär direkt? Borde man inte kunna hoppa över förälskelsen? Elller, ja? Vem vet?;)

Ibland känns det som man bara skriver för skrivandets skull, fast kanske är det därför man skriver över huvudtaget? Man måste ju ställa upp så folket får något intressant att läsa !
Jaja, blev en tråkig blogg idag (fast det kanske alla är?) Men ska göra mig iording nu, tror att någon gosig väntar på mig just nu (a)

That's all for now.


Älska.

Jag ska egentligen sova nu, ska ju faktiskt upp tidigt imorgon. Ska ju ha en mysdag med systern min, bubbelpool å relaxa :P *nice*

Kom hem från Jimmy idag :) Har haft mys och bus som vanligt. Ingen dag är den samma med dig, trots att vi ganska ofta gör samma saker (a)

"Sitter just nu naken och tänker på dig!" I Iallafall nästan ;) Sitter med handduk, tänker på dig är dock sant. Igår var jag en dum flickvän, jag hatar att vara det. Allt påminner mig ständigt om hur jag var innan. Jag var alltid konstig, rädd för att göra fel. Nu är jag dum bara. Innan var jag bara sur och gnällig. Är fruktansvärt rädd att jag ska bli något jag inte vill vara, känner att jag ibland halkar in på det spåret. Jag är som sagt sämst på att förklara mig, min specialitet är att göra bort mig och göra mig själv missförstådd. Och det är verkligen ingenting jag behöver.
Tror ibland att jag inte förtjänar det bästa, även om jag är duktig på att intala mig själv, och andra på att jag är den som faktikst gör det. "En vilsen liten flicka som är rädd om sitt lilla sköra hjärta" Men samtidigt, vem är inte det? Jag vill bara att du ska tycka om mig. jag vill att du ska bli kär i mig, och jag vill att du ska vilja vara med mig alltid, oavsett vad som sker. Men samtidigt så är man rädd för vad det kan leda till.
Stupied love?

Något annat som är dumt är mitt öra, kan inte förklara hur det känns. Hör inte imellanåt, är nog så man bäst förklarar det! Så boxas inte! Eller jo, det är ju så kul :D Men man ska ta det försiktigt. Men så att alla blir lyckliga så funderar jag på att kolla upp det, snart..
Dessutom är inte min kropp i bästa skick heller, är tvärtom sur på den för att den är så KASS! orkar knappt hälften så mycket som innan! SKÄRPNING! Mer träning, snart börjar mina joggingturer också.. *puuhh*

Har mycket att göra denna veckan också, skolarbete, piano och sång. Aldrig är det vila. Ska dock hem till Jimmy också(inte för att vi vilar så mycket ;) men ja ändå. Det bästa med denna veckan :)

Borde väl verkligen hoppa i säng nu, snart upp ju.

Hoppas att alla mina friends mår fint, hör inte av vissa så ofta (inte för att jag är mycket bättre) man får ju hoppas att alla lever och att de tar hand om sig.

That's all for now.


Jo förresten. Kan man verkligen älska någon inom några månader? Inom några veckor? Inom några år? Jag tror att människor tar på kärleken för lätt. Klart man kan älska någon ... men kan alla det? Eller är det ett ord som många väljer att använda allt för ofta och till vem som helst?

Jag vill inte bli älskad av alla, jag vill inte älska alla. Jag vill bli älskad av dig, när jag älskar dig.

Ovanligt.

Fredagkväll, och jag sitter hemma. Har varit i Danmark idag med Jonas, köpte sprit (till hans vänner) sen åt å snackade vi lite :)
Hade riktigt trevligt om man frågar mig :P Var 9 månader sen vi sågs sist :o helt sjukt! Tiden bara försvinner. Var iallafall nice att ses igen, får inte dröja lika länge till nästa gång dock.

Hade kompledigt från skolan idag, riktigt nice och igår hade jag bara en lektion :) SKÖN å lagom vecka tycker jag, och nästa vecka kommer bli ännu skönare ;) Ska dock föröska plugga lite, öva piano, stämmor och träna. Ska träffa Jimmy också :) man får ju passa på när man väl kan!

Imorgon blir det fest på "Lennyhill" med teatergänget, ska bli fett nice det också, får bli en lugnkväll med en flaska vin å gott sällskap :D

Igår var det en helt underbar kväll :) Ovanligare och underbarare än på länge. Jag blev helt överraskad av min gose Jimmy *ler* När mitt tåg anlände 20:08 stod han där och väntade på mig, och sa att vi skulle gå å äta på resturang! Var så himla fint. Det var i princip det sista jag hade kunnat tänka mig och jag blev  väldigt väldigt överraskad och glad!
Tycker om min Jimmy så mycket :) Är verkligen glad att jag träffat honom, vill inte förlora dig för någonting! Har redan gått 2 månader på söndag sen vi officielt blev tillsammans, helt wierd.

Ja, vet i tusan vad som sker nu, funderar på att bädda ner mig i sängen! Det hade varit riktigt nice. Ska träna imon klockan två, sen partaja. Ska nog ner å kolla klart filmen nu.

*Jag saknar Grekland*

Ha det nice.
That's all for now.

Men egentligen...

Jag bryr mig inte egentligen.
men ändå kan jag inte låta bli att känna att det faktiskt gör ont.

Har haft matte idag, i 2 timmar efter skoltid! Det tycker jag är duktigt (a)

Ska nog träffa Niclas ikväll, sen blir det retro medTessi (väntar just nu på henns samtal) Hoppas att det ska bli kul, var skit längesen jag var ute och speciellt med tessi :o

Fredag igen. tiden går massa fort. Imon är det lördag, då ska jag träna teater å sen träffa Älsko :D
Längtar redan :)


palla skriva mer? nej!

ps: elin gör grymt goda pizzabullar! Ds

That's all for now.

Äntligen!

Jo, jag vet om att jag är rikigt kass på att uppdatera min blogg och jag ska verkligen försöka bli bättre på det (a)

Torsdag, sov hos Jimmy inatt :) Alltid så mysigt att vara med dig! Simmade till och med igår(alla som känner mig vet att jag hatar att simma) men vad gör man inte för sin boyfriend? :P

Har konstig mensvärk förtillfället, kan inte riktigt bestämma mig för hur den känns *hrm*? På tal om ingenting iallafall.. Livet flyter på, vissa dagar bättre än andra. Skolan funkar också, börjar väl att bli allt mer och mer, men än så länge är det ganska hyfsat (vet dock vad som väntar)

Ska sjunga en duett med den "nya killen" på kören, En riktigt kärleks ballad från musikalen Chess. Ska faktiskt bli jäkligt skoj :) Sen så har vi teater premiär på söndag, då hoppas vi på att massa massa folk kommer :o Jimmy kommer iallafall, undra om det är bra eller dåligt? (a) haha!

Imorgon så ska jag kanske till stan, kanske träffar Niclas. Sen på lördag är det träning å sen Jimmy <3, ja å sen söndag så är det fullt upp.

Nästa vecka är det 3 hela skoldagar (bara 2,5 för min del) sen en lektion på tors, ledig fre :P sen en hel veckas lov :D underbart eller vad? Ska dock plugga å vara nyttig, men det kan man väl göra hos Jimmy också :D

Snart är det alla <3s dag också. det är ju alltid trevligt :P Blir 3:dje året med pojkvän då (dock inte samma som TUR är) Även om det faktikst är så att jag funderat en del på mitt kära ex den senaste tiden. Positivt eller negativt, eller om det är blandat. det kan kvitta. Undrar dock hur allt kunde bli så fel? Först nu man börjat på perspektiv på det hela!
Det är snart ett helt år sen vi gjorde slut officiellt. Jag kan verkligen inte förstå det, helt sanslöst. Tiden går så fruktansvärt fort.

En sak vet jag dock, Utan mitt ex hade jag aldrig träffat JIMMY! och det måste ju ändå vara det bästa med allt ;)

Träffar inte mina kompisar alls så mycket som jag borde :/ usch. men är inte alltid så lätt. Vet dock att det inte bara är jag, utan att det är alla som har mycket att göra. Men vi får se till att skärpa oss :o

Usch nej, jag har mensvärk nu, borde nog hoppa i säng, det var ändå jäkligt trist på nätet ikväll.

Måste bara säga(skriva) en sak till: Filmen hat Göteborg, har fått jätte bra recensioner och det ser ut som bion närmar sig :P Ha det fint!

that's all for now.