Jupps.

Onsdag idag, har sovmorgon tills imorgon kl 12. Sedan slutar jag 12:20 om jag vill.
Tänkte dock gå upp i tid, åka in till stan och fixa mig ett nytt pass. Det lär ju behövas. Behöver fixa körskolan också.
men är sur just nu, av någon anledning....

Har sökt lite jobb idag, förösker vara positiv, men att vara medveten om hur mycket pengar man behöver gör ju knappast saken bättre. Fickockså veta att jag inte skulle rekommenderas att läsa engelska C, (jippi) vilket jag valde som extra kurs. Känns verkligen bra :) Men va fan, jag gillar att göra så som jag inte bör.
Har övat på min sång också, måste ringa kantorn imorgon, samt höra av mig till Agneta. (massor att göra)

Imorgon ska jag till Lund också, men måste räkna matte också. Men har ju "bara" tre kapitel att räkna kvar (samt förstå) Lätt som en plätt? Eller?!
Har onödiga och irriterande ticks för mig också nu förtiden, både med käken å ögat. Irriterande som fan :/ damn.

Kanse skulle jag valt franska 4 sitället? Jag gör ändå alltid fel val?

Målat naglarna blåa också, undra om Evelyn blir glad nu? *hrm*

+ det hade varit jäkligt kul att skicka in ett brev till "bonde söker fru" Bara för att, tänk om man hade kommit med. Fan va fränt :P haha!

Har vanlig ångest också, har ingetatt göra. Inget plugg. enda jag kan göra är i princip att slappa! :( Det enda nyttiga är att träna. men kan tyvärr itne träna 24/7.. så där har jag ett stort problem.. Har iallafall förhoppningsvis redan säkrat 2000 kr. bara 8000 kvar :) Jag är positiv!

Men återigen, I need a JOB! Please give me one?

That's all for now.

         

ÅSKA!

Vaknade vid 5 imorse, fy tusan vad det åskade. Blev ju till å med lite rädd. Jag tog Sköldis och gömde mig under täcket. Tänkte först messa älskling, men kom på att han måste sova :/

Ska snart iväg till skolan, kommer att bli lite sen :/ Men jag hoppas att det inte gör något :) Jag är nästan aldrig sen :P

Ringde till Moroten idag, hade inget jobb där. "Men hoppet är inte riktigt ute än", kan hända att de ringer in mig några dagar under sommaren, och jo man kan ju alltid hoppas. Jag är verkligen i stort behov av pengar!

Kan tänka mig göra i princip vad som helst (inom lagliga gränser) Får inte jobba som naken modell för mamma heller :P Men allt annat verkar väl rimligt! Har redan fått några förslag, fast jag måste nog tänka igenom de ännu en gång. Ska iallafall ner till affären å sätta upp en lapp där det står "JOBB SÖKES" och sen att jag gör vad som helst! Man kan ju alltid hoppas att jag har turen med mig. Om jag sätter upp i hela skåne, då måste ju iallafall någon nappa? ;)

nej, nu ska jag nog ner å sminka mig. Går mellan 10-14 idag! Såna tider tycker jag om!

That's all for now.

JOBB SÖKES!

JOBB SÖKES!




JOBB SÖKES!
Jag är en glad, trevlig och ambitiös tjej på 18 år som letar lite extra jobb för att tjäna ihop pengar till en resa. 




Jag kan arbeta som barnvakt, servitris, putsa fönster eller hjälpa till med trädgårdsarbete.   





Jag har sedan sjunde klass sjungit på Ängelholms musikskola och sjunger för nuvarande i två körer samt





solosång. Om det skulle finnas något tillfälle för sång skulle jag gärna ställa upp.





Jag har under de senaste åren varit med i talangtävlingar runt om i Skåne, sjungit på konserter i Sverige men även




i Polen och snart i London, på begravningar, bröllop och dop.  





Är ni intresserade kan ni höra av er till:
 Emma Landgren


[email protected]



Jag i Grekland.

Ovanlig dag.

Jo, okay jag vet att jag är kass på att uppdatera mig, men jag har ju faktiskt ett liv ;)

I helgen hade jag, Evelyn, My och Frida tjej middag i PÅARP! Var riktigt mysigt med lövbiff, potatisgratäng, vin och chokladpudding! För första gången blev jag slagen i SINGSTAR! av alla.. kul! Jag skyller på att vi typ bara sjöng rock :/ och det är inte min starka sida (a) Åkte hem på kvällen och då satt Jimmy i bilen och väntade på mig!
Hade en mysig kväll med godmiddag och vin å lite annat smått och gott med jimmy på lördagen och söndagen var det mest slappe och min sista sång konsert.

Kom hem från Paris förra tisdagen (en vecka sedan imorgon) Måste säga att det faktiskt var helt underbart, långt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! Hade kul i princip hela tiden, fick sova med Philip och såg en massa fina saker :D Men viktigast av allt, jag köpte 2 par skor :D wiee.. helt underbart söta fantastiska röda och ett par vita lackskor!! Tyckte man lärde känna gammalt folk på nytt och jag lärde mig att dricka öl! (Philips fel ;) Vill absolut åka tillbaka dit! dock nog med min partner.. Kanske nästa år? Eller vad sägs älskling? ;)

Idag har dagen varit för bra för att vara sann :/ Imorse var jag lite deppig, men det ändrades ganska snabbt. Såg på film första lektionen, andra lektionen betygssnack med Pär! MVG!!! :P
Lunch! Gick och pratade med Fredrik, usch vad nervös jag var.... men även det löste sig! Jag tänker inte vara tyst på EN ENDA lektion i framtiden! I promise!! tack Fredde :P (kan jag kalla dig det?)

Som om inte det vore nog, så behöver jag inte komma till VM lektionen imon och göra provet ! Haha! Mitt betyg sattes genom arbetet och oppositionen! UNDERBART! Jag är glad.

De andra ämnena vet jag ej, men kan nog räkna ut det. jag ska inte klaga iallafall.
Tyckte dock lite synd om Frida, du bara försvann idag. Jag hoppas du mår bra! Och du är massa duktig! <3

Sedan för att hoppa över till min älskling, som jag för övrigt är mycket kär i, så tror jag på dig! Jag hoppas att du snart får rätt på matten.. Vi verkar båda ha "samma problem" även om det inte direkt är på samma nivå :P
Matematik båda iallafall!
Slutar skolan nästa vecka! Förstår inte det dirket, vet ej om jag vill sluta...
Men återstår att se,

OM NÅGON HAR ETT JOBB ELLER TVÅ ATT ERBJUDA SÅ FINNS JAG TILL ERT FÖRFOGANDE!


that's all for now.

Vetenskapliga metoder.

Kl är snart 12:00, och lektionen ska då börja. (rättare sagt nu) -skriver senare (a)

fortsättning. kl är nu snart 4 timmar senare än förra gången och jag är hemma nu ;)

Har hänt en massa sedan jag skrev sist, har dock inte haft tid att sätta mig ner och skriva om vad som försegår. Jag och Jimmy har det bättre än någonsin och jag tycker om honom så väldigt mycket :) Det är nu mindre än 3 månader tills vi åker till Kreta :D
Idag är det den 14 och på fredag ska jag till Paris (sålänge inte strejken blir av/håller i sig) Typiskt nog ska det vaar strejk tors-sön. Lönt? Nej. Men för att vara positiv så åker vi inte har jag mer pengar över till annat :P För nu är det så att jag ska till London den 14 juni :/ haha.. om en månad alltså. Skulle ju inte med från början, men frestelsen blev för stor. Så man kan väl enkelt säga att jag är i enormt stort behov av pengar. Så på ett sätt skulle det vara bra om Paris inte blev av :/ Men samtidigt har man längtat efter detta hur länge som helst!

Pluggar annars väldigt mycket, kanske för mycket. Tycker aldrig att jag är ledig direkt. Önskar att jag hade haft ett jobb i sommar dock.. hade varit skönt om man vetat vad man skulle göra.
Ska iallafall sätta mig och skriva min "sånglapp" :D

Jaja, vad bör mer skriva, kanske bör man kommentera Eurovisonsongcontest? Eller kanske inte, alla vet ju ändå vad alla tycker.

Slutar snart skolan, 3 veckor på torsdag. Inte helt fel faktiskt. :D
Nej nej, snart blir det väl plugg innan det blir träning.

Ha det underbart!
That's all for now.
hotellet3
hotellet2
hotellet

JAG LÄNGTAR!!! <3